Aktuális


Köszönettel fogadjuk, ha ez évben is adója 1%-val támogatja intézményünket.
Adószám: 18546655-1-09
Óvodai beiratkozás

Az "Empátia az Óvodáskorú Gyermekekért" Alapítvány Óvodája felvételt hírdet a 2019/2020-as tanévre.

Óvodánk csendes, a város zajától mentes nagyerdei környezetben, családias légkörrel, szakmailag felkészült pedagógusokkal várja a leendő óvodások jelentkezését, 2,5 éves kortól.

A tanév során változatos, a gyermekek életkorához igazodó programokkal (kirándulások, nagyerdei séták, bábszínházi látogatások, bűvész show, zenés műsorok, adventi napok, farsangi mulatság, kézműves családi délután, stb.) tesszük színesebbé a hétköznapokat.

Többféle fakultatív foglalkozáson (sakk, foci, zeneóvoda, furulya,angol, láb - és testtartásjavító torna, vitamintorna, kutyaterápia) vehetnek részt a gyerekek, melyeket jól felkészült szakemberek, pedagógusok vezetnek

Intézményünk melegítő konyhával rendelkezik. Heti étrendünket a Nagyerdei Étterem dietetikus szakembere állítja össze az óvodáskorú gyermekek életkori sajátosságait ismerve és figyelembe véve. A változatos, házias ízek, az ételek minősége és mennyisége nagymértékben hozzájárul a ránk bízott gyermekek egészséges fejlődéséhez.

Az óvodai jelentkezés folyamatos, az érdeklődő szülők a gyermekekkel együtt betekintést nyerhetnek az óvoda mindennapi életébe. Jelenkezési lapot az óvodában biztosítunk, de honlapunkról is letölthető az alábbi linken:

-> FELVÉTELI KÉRELEM 2019-2020 <-

Bővebb felvilágosítás:

Király Mártra Eszter óvodavezető

tel.: 52/323-436